top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

YS Stat “topptillitsvalgtstudie” er endelig tilbake i ny og forbedret drakt!
YS Stat har inngått avtale med Høyskolen Kristiania om et tilrettelagt studium for tillitsvalgte over to år! Nemlig #jegertillitsvalgt.


Dette gir deg 30 studiepoeng innenfor temaer som organisasjon & ledelse, forhandlinger og påvirkning, arbeidsrett og rollen som tillitsvalgt. Studiet er en byggekloss som kan inngå i flere Bachelorutdanninger på sikt – og kanskje har du en «PhD Tillitsvalgt» i magen? For det er fullt mulig!


Studiet er nettbasert, men YS Stat og forbundene vil også legge til rette for fysiske og digitale samlinger. I løpet av kort tid vil ditt forbund legge ut invitasjon til studiet og søknaden skal sendes via ditt forbund. Søknadsfristen vil være i siste halvdel av november og oppstartsamling i første halvdel av januar 2022. Studiet er gratis for den som blir gitt tilbudet, og det hjemler fri for de få samlingene som er planlagt.

Ble du nysgjerrig eller er interessert? Følg med på www.jegerstatsansatt og forbundenes sider for mer informasjon.Generelle spørsmål inntil invitasjon foreligger kan rettes til: paal.arnesen@ys.no eller jon.vestli@bfo.no


239 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page