top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

www.jegerstatsansatt.org

Ny nettside for YS Stat ble presentert på #jegerstatsansatt-konferansens siste dag. På www.jegerstatsansatt.org vil du finne nyheter fra YS Stat og mye annen nyttig informasjon.

Ny nettside: YS Stat-leder Pål N. Arnesen viste frem www.jegerstatsansatt.org - YS Stat nye egne nettsider.


Som et ledd i merkevarebyggingen av YS Stat blir www.jegerstatsansatt.org det nye hjemmet til YS Stat på nettet. Her vil det publiseres nyheter fra YS Stat, samt at det skal samles inn relevant informasjon omkring emner som lønn og tariff, omstilling, lov og avtaleverk mm. Dette er under utvikling, og målet er at tillitsvalgte og medlemmer skal kunne bruke nettstedet som en kunnskapsbase.


Mens siden utvikles vil den gamle kampanjesiden med .no-domene (www.jegerstatsansatt.no) fortsatt være tilgjengelig, men utover våren vil disse to adressene migreres slik at nettsidene til YS Stat dukker opp i en nettleser eller mobil enten man bruker www.jegerstatsansatt.org eller www.jegerstatsansatt.no.


Nyheter vil fortsatt bli gjort tilgjengelige via YS Stat sine Facebooksider, men er nå enklere å finne tilbake til da alle nyheter arkiveres på www.jegerstatsansatt.org.

113 visninger0 kommentarer
bottom of page