top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

#JegerTILLITSVALGT i studiemodusKristiania nettstudier og YS Stat er godt i gang med første emne – Organisasjon og ledelse, og første fysiske samling ble gjennomført 30-31 mars.


Kristine Hauge Jameson fra AVYO (til høyre) og Ida Kristine Grefslie fra Parat (til venstre) utrykte at de ble motivert av dette utdanningstilbudet av flere grunner; en ting er at de ble «bitt av basillen som studenter» da de deltok på forrige runde av topptillitsutdanningen, men det å få lære noe nytt samt være med på en spennende «førstereise» var også noe som trigget de til å søke.


Til emnet dette semesteret uttrykte Kristine at det er viktig for en tillitsvalgt å kunne forstå hvilke mekanismer som påvirker en organisasjon, og at dette vil være innsikt som gjør henne bedre i stand til å ivareta medlemmenes ønsker, rettigheter og krav.

Hovedinntrykket av samlingen var også at man traff godt med opplegget. Nå er det egenstudier frem mot eksamen 13. juni, og deretter rettes søkelyset mot «Forhandling og påvirkning» med oppstart etter ferien.
YS Stat-leder Pål Arnesen (i midten) forsøker å fordele ansvar til Lars Omberg (til høyre) og Jon Vestli som delte fagansvaret seg imellom.Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page