top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

Er du en superkollega?

Oppdatert: 10. des. 2020

Lær deg hvordan du blir en superkollega sammen med #jegerstatsansatt!Fredag 11. desember klokken 11:00 vil #Jegerstatsansatt gi deg meningsfylt fredagsunderholdning - arbeidsglede og samarbeid med Nina og Bård.Vi savner kollegaene våre. Den digitale møteflate er langt fra den velvære det er med praten rundt kaffemaskinen, i kontordøra eller i fysiske møter. Forhåpentligvis om ikke så lenge så er vi mer tilbake til en normalsituasjon; Inntil da så kan vårt webinar bidra til at gjensynet blir en helmaks opplevelse hvor du også møter kollegaene med nye samhandlingsverktøy i vertøykassa. Webinaret er basert på boken "Superkollega" skrevet av Nina Nakling (www.ninanakling.no) og Bård Brænde (www.braende.no)


Vil du bli en superkollega? Selvsagt! Det er forskjell på å være en super kollega og en superkollega. Der en super kollega leverer i tide, stiller opp og er kompetent til å gjøre jobben, vil en superkollega i tillegg ha fokus på å gjøre sine kollegaer gode. Verktøyet for å få til dette er improvisasjon! Syv enkle prinsipper gir deg verktøyet en superkollega tar i bruk for å skape verdens beste arbeidsmiljø.


#Jegerstatsansatt ønsker deg velkommen til et fyrverkeri av et halvtimes webinar med to sprudlende og topp engasjerende og motiverte foredragsholdere!Hvordan se webinaret?

Webinaret streames her fra nettsiden www.jegerstatsansatt.no så du kan enten gå inn på forsiden når webinaret starter 11. desember klokken 11:00 (trykk F5 for å oppdatere siden om du ikke ser sendingen klokken 11:00) , eller du få et varsel fra dette arrangementet på #jegerstatsansatt sine Facebooksider her.


Har du ikke muligheten å følge webinaret direkte vil det kunne sees i opptak helt frem til søndag 13. desember kl 2359.

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page