top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

Uravstemming - ny Hovedtariffavtale i Staten


Foto: Fredrik Støtvig

I morgen, 1.juni vil alle statmedlemmene i YS motta en e-post med uravstemmingen over forslag til ny Hovedtariffavtale i Staten 2018-2020 (HTA). Alle forbundene i YS Stat anbefaler sine medlemmer å si ja til avtalen.


Alle vil motta en e.post med informasjon og lenke til selve avstemmingen som gjøres anonymt gjennom Questback. Skulle du mot formodning ikke motta noen e-post i løpet av morgendagen må du ta kontakt med ditt eget forbund slik at dette kan rettes opp.


Frist

Uravstemmingen avsluttes 15. juni kl 1500 slik at resultatet kan behandles i hovedsammenslutningstyret og meddeles Riksmekler 19. juni kl 1200.


111 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page