top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

YS Stat - YS Privat konferansen 2018

YS Stat og YS Privat konferansen 2018 er i gang i Drammen.

Pål N. Arnesen og Vegard Einan

De to sektorlederne Pål N. Arnesen (YS Stat) og Vegard Einan (YS Privat) har nettopp åpnet årets felles konferanse som har temaet: STATLIG OG PRIVAT SAMARBEID OM EFFEKTIV OG ANSVARLIG OMSTILLING

Over 100 sentrale tillitsvalgte i Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund - YS fra både privat- og statlig sektor har kjempet seg gjennom snø og sludd, kansellerte fly og innstilte tog for å samles til felles konferanse med fokus på samarbeid mellom stat og privat, for en effektiv og ansvarlig omstilling.

YS Stat og YS Privat representerer til sammen over 100.000 arbeidstakere i norsk arbeidsliv

Programmet for dagen er variert og innholdsrikt. Først ut var YS-leder Jorunn Berland før representanter fra Manpower Norge presenter den nye medlemsfordelen for YS Stat - et tilbud om karriereveiledning for de som er berørt av omstilling og nedbemanning (les mer her: http://bit.ly/2FI7UrW)

Senere i dag skal tdligere direktør i Statistisk sentralbyrå - SSB - Christine Meyer holde før direktør Hilde Wibe fra Abelia, Innovasjon Norges Anita Krohn Traaseth, Arild Steen fra Arbeidsforskningsinstituttet AFI, professor Kjell Arne Røvik fra UIT og Kommunal- og Moderiniseringsminister Jan Tore Sanner fra Kommunal Og Moderniseringsdepartementet fyller dagen med innhold.

Pål N. Arnesen (YS Stat), til venstre og Vegard Einan (YS Privat).

105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page