top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

YS Stat lanserer - #jegertillit


Du har kanskje allerede sett den nye kampanjen vår #jegertillit på www.tillitsreformen.no som er utviklet i samarbeid med Molte - et digitalt markeds- og kommunikasjonsbyrå.

Under Arendalsuka den 17.august kl 1430 lanserer vi kampanjen #jegertillitwww.tillitsreformen.no


YS Arbeidslivsbarometer for 2022 om tillit blir også presentert av instituttdirektør Elisabeth Nørgaard fra Arbeidsforskningsinstituttet (AFI), før YS Stat presenterer sin nye kampanjeside.Statlige ansatte = tillit

På kampanjesiden kan du blant annet se flotte representanter for våre stolte medlemmer i ulike statlige yrker forteller om sitt yrke og betydningen av tillit.


Tillit er helt avgjørende for både statsansatte og tillitsvalgte i vårt daglige arbeid. Avgjørende for at vi kan yte vårt beste for individ og felleskap. At vi nå skal ha mindre fokus på mål- og resultatstyring og satse mer på å utvikle de ansattes kompetanse og i tillegg vektlegge tillitsbasert ledelse er viktige nøkler for suksess.


Vi skal jobbe for mindre detaljstyring og rapportering og økt fokus på ytringsfrihet, demokrati og tillit. Vi håper vi kan si farvel til New Public Management i Staten og ønsker tillitsbasert ledelse og brukeren i fokus velkommen.


Målene for Tillitsreformen

Et viktig mål med tillitsreformen å finne løsninger som gir mer rom og tid for førstelinjene både i stat og kommune, slik at de kan gi innbyggerne bedre tjenester.


tillitsreformen.no skal vi ta tempen på hvordan reformen skrider fram i offentlig sektor med fokus på den statlige delen. Her finner du bakgrunn og fakta om reformen, relevante lenker og oppdaterte nyheter.


YS Stat har stor tro på reformen og vi har et godt utgangspunkt for å lykkes. Tilliten skal først og fremst bygges i virksomhetene, men verken sentrale parter, myndigheter eller politikere vil være skjermet.

PS. Lanseringen blir gjort under dette arrangementet under Arendalsuka den 17. august, og du vil kunne lese mer om lanseringen på våre Facebooksider www.facebook.com/ysstat i etterkant.FØLG KAMPANJEN HER:Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page