top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

Se "Slik overlever du hjemmekontoret" i opptak her

Oppdatert: 4. mar. 2021Gikk du glipp av lunsjforedraget "Slik overlever du hjemmekontoret" har du fortsatt muligheten til å få sett det.Foredraget ble opprinnelig publisert torsdag torsdag 25. februar kl 1100 her på www.jegerstatsansatt.no og på Facebook, og vil være tilgjengelig i opptak her frem til søndag 28/2 kl 2359.


KOMMENDE LUNSJFOREDRAG:

Huk av plass i kalenderen til flere lunsjpauser sammen med #jegerstatsansatt på følgende datoer (alle starter klokken 11:00):

  • 11.3 Molekylærbiolog Sigrid Bratlie inviterer gjennom biologi og bioteknologi til et underholdende og forståelig webinar i "Fremtidsmennesket"

  • 25.3 Opp- og nedtursekspert Henning Aarekol gir et eksplosivt foredrag om sannheter og usannheter gjennom egne erfaringer og superenkel forskning i "Koffor sitte inne når alt håp er ute?"

  • 22.4 Gründer og tidl.håndballess Anja Hammerseng-Edin utfordrer oss med WOW (Wishing others well) en felles og annerledes kulturplattform i "Fearless"

  • 27.5 Motivator og mentaltrener Gyrid Beck Solberg tar våre utfordringer med på en reise gjennom egne erfaringer. Vi må ta stilling til oss selv, vårt tankesett og hvordan kan vi fjerne våre mentale barrierer som hindrer målgang gjennom webinaret "Det er meg det kommer an på"


De blir sendt på både på vår Facebookside og på www.jegerstatsansatt.no. Skulle du ikke ha tid til å ta lunsjpause med oss så blir hvert enkelt webinar liggende tilgjengelig over påfølgende helg.


Vel møtt til hyggelige avbrekk i lunsjen!

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page