top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

Få tankene bort fra "pandemikjøret"

YS Stat/#jegerstatsansatt inviterer deg til en liten lunsjpust i bakken fram mot sommeren.


Vaksineringen er i gang, lettelsene i de inngripende restriksjonene kommer hyppigere og ikke minst dagene blir lysere og lengre.


Vi vil gjerne bidra til å få tankene dine bort fra det daglige pandemikjøret og på en annerledes måte invitere deg inn i en halvtimes underholdende refleksjons- og godfølelsesboble.


Ta en lunsjpause med oss kl 11:00 på følgende torsdager:

  • 25.2 Lege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle gir inspirasjon og gode råd til "Slik overlever du hjemmekontoret"

  • 11.3 Molekylærbiolog Sigrid Bratlie inviterer gjennom biologi og bioteknologi til et underholdende og forståelig webinar i "Fremtidsmennesket"

  • 25.3 Opp- og nedtursekspert Henning Aarekol gir et eksplosivt foredrag om sannheter og usannheter gjennom egne erfaringer og superenkel forskning i "Koffor sitte inne når alt håp er ute?"

  • 22.4 Gründer og tidl.håndballess Anja Hammerseng-Edin utfordrer oss med WOW (Wishing others well) en felles og annerledes kulturplattform i "Fearless"

  • 27.5 Motivator og mentaltrener Gyrid Beck Solberg tar våre utfordringer med på en reise gjennom egne erfaringer. Vi må ta stilling til oss selv, vårt tankesett og hvordan kan vi fjerne våre mentale barrierer som hindrer målgang gjennom webinaret "Det er meg det kommer an på"


De blir sendt på både på vår Facebookside og på www.jegerstatsansatt.no. Skulle du ikke ha tid til å ta lunsjpause med oss så blir hvert enkelt webinar liggende tilgjengelig over påfølgende helg.


Vel møtt til et hyggelig avbrekk i lunsjen!

Siste innlegg

Se alle
bottom of page