top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

Du kan fortsatt se "Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"


I dette foredraget setter Henning hverdagslivet litt på spissen. Det er fortalt gjennom egne historier og opplevelser som blir satt opp mot superenkel forskning.

Styrer vi egentlig vårt eget arbeidsmiljø? Hvorfor er det noen som kommer seg gjennom kriser, mens andre blir sittende og se livet fyke forbi?

Dette er et eksplosivt foredrag som tar tilhørere med på en reise med sannheter og usannheter. Passer perfekt som avslutning før påske!Henning Aarekol, selvutnevnt ekspert i oppturer og nedturer, får det til å trekke i smilebåndet hos mange når han forteller om noen av sine erfaringer som festivalsjef, pubeier og ambulansesjåfør. Henning er utdannet sykepleier og relasjonsterapeut, og med en god dose livserfaring presenterer han troverdig og fargerikt hverdagshistorier med glimt i øyet.


En sprudlende foredragsholder som sprer positiv energi.

Belysning av den enkeltes ansvar for å skape egen motivasjon og positivitet i hverdagen.

Nye refleksjoner om verdien av optimisme og håndtering av motgang.
Foredrag er tilgjengelig helt frem til søndag 28/03 klokken 23:59.
 

Huk av plass i kalenderen til flere lunsjpauser sammen med #jegerstatsansatt på følgende datoer (alle starter klokken 11:00):


  • 22.4 Gründer og tidl.håndballess Anja Hammerseng-Edin utfordrer oss med WOW (Wishing others well) en felles og annerledes kulturplattform i "Fearless"

  • 27.5 Motivator og mentaltrener Gyrid Beck Solberg tar våre utfordringer med på en reise gjennom egne erfaringer. Vi må ta stilling til oss selv, vårt tankesett og hvordan kan vi fjerne våre mentale barrierer som hindrer målgang gjennom webinaret "Det er meg det kommer an på"


De blir sendt på både på vår Facebookside og på www.jegerstatsansatt.no. Skulle du ikke ha tid til å ta lunsjpause med oss så blir hvert enkelt webinar liggende tilgjengelig over påfølgende helg.


Vel møtt til hyggelige avbrekk i lunsjen!

83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page