top of page

Nyheter

Fra YS Stat og medlemsforbundene

Søk
  • YSS-Media

Status før tariffinnspurten


Forhandlingen hittil har vært om modernisering av lønns- og forhandlingssystemet. Økonomien kommer på bordet til neste uke.

YS Stat overleverte i dag sitt andre krav som svar på statens krav/tilbud nr. 2. I hovedsak har forhandlingene så langt vært oppfølging av protokolltilførsel 2 fra ifjor, nemlig forenkling av forhandlings- og lønnssystemet i staten.De store spørsmålene går på hva som skal gjøres og ikke minst når det skal gjøres. Det tarifftekniske har preget møteaktiviteten.


På tirsdag forventer vi å få et tilbud fra staten som også omfatter økonomi. Tiden fram til fristen 30.april kl 2400 vil da dreie seg om å få til en forhandlingsløsning som ivaretar systemutviklingen, økonomi og føringer på arbeidet fram til neste års hovedoppgjør.

1 090 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page